Vi finns till för att hjälpa fler att inreda med färg på ett miljövänligt sätt

I april 2021 öppnade vi upp dörrarna till Klint och hoppas nu att vi kan ge fler möjligheten att känna att de på egen hand kan inreda sina hem med färg.

Vi tror att våra provark innebär mindre spill från onödigt stora färgprovsburkar, och att vår nya förpackning gör att fler färgförpackningar tas om hand i återvinningen. Färre resor till färgaffären och klimatkompenserad frakt kan också bidra till ett mer miljövänligt sätta att inreda.

Som nystartat färgvarumärke är vi dock fortfarande precis i början på vårt hållbarhetsarbete, men diskuterar gärna idéer och metoder med andra för att se hur vi snabbt kan bli bättre. Läs mer hur vi tänker här.

I namnet Klint har vi inspirerats av naturens landskap och flora, och även om vi till slut lyckades hitta vår Bergsklint, så söker fortfarande efter den rätta Blåklinten (K — 59). Med tiden kommer vi också känna in vilka fler färger som vi borde lyfta fram i vår palett.

Vi är ett litet team men kommer inom kort bli fler, speciellt inom områden som inredning, hållbarhet och marknadsföring.
Låter det som en kul plats att jobba på? Hör av dig! hej@klinthome.se