1-2 dagars leveranstid | Fri frakt vid köp av minst 5 provark

Om oss

Klint är ett nytt koncept för att måla om hemma. Vi vill göra det enklare och roligare att inreda med färg så att alla kan skapa sitt egna hem att trivas i.

En utvald färgpalett

Vi har provmålat hundratals kulörer och känt in dem i olika ljus och möbleringar. De vackraste 58 nyanserna finns nu i vår egna kurerade färgpalett. Färgerna är framtagna i 12 olika färgfamiljer, vilka med tiden utökas med nya familjemedlemmar.

Se vår färgpalett

Provmåla, utan att måla

Våra provark är handmålade med riktig färg för 100% kulöråtergivning, fästs direkt på väggen, lämnar inga fästrester, och går enkelt att flytta runt mellan olika väggar för att känna in färgen i olika ljus.

Få fri frakt på 5 provark
Ikon

Burk? Nej tack.

Färgpåsen är enkel att hälla ur, lätt att återförsluta och går bra att lämna direkt i källsorteringen när den är tom.

Högtäckande och lättmålad färg

Alla kulörer finns som väggfärg i glans 7 (matt). Vår takfärg, 00 — Tak, har glans 3 (helmatt), men det går utmärkt att även måla tak med vår väggfärg. Färgen är en vattenbaserad akrylatfärg som är provad för skadliga ämnen, fri från lösningsmedel- och mjukgörare, och innehåller mindre än 1 g/l VOC. Den är högtäckande, lättmålad, reptålig och avtorkningsbar.

Allt till dörren, inom 1-2 dagar 

Beställ hem färg och utrustning samtidigt, och få allt som behövs för att måla om direkt till dörren. Vi levererar inom 1-2 dagar med Budbee och 1-3 dagar med Postnord.

Minirollerset

Minirollerset

Skyddsplast

Skyddsplast

Maskeringstejp

Maskeringstejp

Pensel — Mellan

Pensel — Mellan